Det kan shapewear gøre for dig

Shapewear er et ord, man oftere og oftere støder på, når det drejer sig om dametøj, og et ord, der ikke findes nogen god dansk oversættelse af. Men hvad er shapewear, og hvad kan det gøre for dig? Det ser vi nærmere på her, så læs med og bliv klogere på denne populære type lingeri og hvad det kan gøre for dig.

 

Shapewear er en type beklædning, der er designet til at forme kroppen. Langt hen ad vejen kan man sige, der er tale om et moderne korset, og mens ikke alle er lige begejstrede for at underlægge sig noget, der skal få kroppen til at passe til et bestemt ideal er mange dog glade for denne mulighed for netop at kunne nedtone visse ting og fremhæve andre, og det er lige hvad shapewear kan.

 

Få en fladere mave med et snuptag

Shapewear findes i flere forskellige typer, afhængig af hvilken del af kroppen, man ønsker at forme. En af de mest kendte grunde til at bruge shapewear er til at holde maven inde. Her er der tale om, hvad der kan betegnes som meget stramme cykelshorts med en meget høj tale. Det elastiske materiale presser maven ind, så maven synes fladere end ellers.

 

Det opdaterede korset

Udover at holde maven inde kan shapewear også løfte numsen, gøre lårene mindre og give en smallere talje. Her er der naturligvis tale om en midlertidig løsning og shapewear gør det altså ikke ud for en slankekur. Netop den slanke talje er noget, mange kvinder drømmer om og vil gøre meget for at opnå, og hvor man i gamle dage måtte iføre sig et ubehageligt korset, er der i dag tale om langt mindre ubehagelige løsninger, som man i mange tilfælde ikke behøver hjælp til at tage på.

 

Shapewear i form af stramme, højtaljede shorts er meget udbredt, men man kan også vælge shapewear der er udformet som en trikot, der kan flere ting på én gang, og dermed behøver man altså ikke iføre sig flere forskellige genstande men kan i mange tilfælde nøjes med en enkelt.

 

Køb shapewear med rabat

 

Rabatkoder kan man finde til mange slags butikker og også butikker, der sælger shapewear. Med en rabatkode kan man være heldig at spare 10%-20% på sit shapewear, og det kan absolut være værd at tage med, da shapewear i god kvalitet koster. Netop kvaliteten kan være afgørende for både komfort og resultat, og derfor kan man med fordel gå udenom de allerbilligste modeller.