Festtøj til plussize kvinder sådan klæder du dig efter din krop

Oplever du, at det kan være svært at finde det helt rigtige plus size festtøj i form af kjoler til store kvinder? Så er du bestemt ikke alene. Kjoler til store kvinder kan være lidt af en jungle at finde rundt i, da der findes enormt mange forskellige typer og modeller.

Kjoler til store kvinder er mange ting – for kvindekroppen er mange ting. Herunder får du inspiration til, hvad du skal gå efter, når du gerne vil klæde dig efter netop din krop, og hvorfor du eventuelt skal købe din næste plus size festkjole hos Venus & Mars XL.

Pasform er alt – sådan vurderer du, hvad der klæder din figur bedst

Når du skal finde dine nye kjoler til store kvinder, så er det vigtigt, at du kigger på din figur som en helhed. Er du større foroven end forneden – eller er det omvendt? Har du måske allerede den balancerede timeglasfigur, eller ønsker du at skabe den? Kvindelige former er smukke uanset størrelse, og når man skal klæde os flatterende, så handler det først og fremmest om at fremhæve ens former, mens man skaber balance i figuren.

Hvis du har store bryster og mindre hofter, så kan du med fordel iklæde dig en kjole til store kvinder, der sidder stramt over bryster og løsere over hofter og lår – den såkaldte A-form. På den måde skaber du nemlig et mere ligevægtigt helhedsbillede, der giver en symmetrisk forståelse af din figur. Har du derimod mindre bryster og større hofter eller bagdel, vil du have mere fordel i at iføre dig en kjole, der sidder tættere fra taljen og ned, og “poser” lidt over brystet. Igen for at skabe balance i looket.

Mange muligheder for kjoler til store kvinder

Kjoler til store kvinder kommer i et væld af designs, materialer, farver og stilarter, og du har uanede muligheder for at klæde dig lækkert på uanset hvilken størrelse du er.

Vil du gerne fremhæve eller sågar skabe en talje, så kan du tilføje et bredt talje bælte i et lækkert materiale. Derudover bør du altid være opmærksom på, hvilke farver du iklæder dig – sort slanker, men der findes også en masse forskellige bud på mønstre, der giver samme effekt. Kig eksempelvis på udvalget hos Venus & Mars XL.

Et godt sted at finde inspiration til plus size festkjoler og generelt kjoler til store kvinder er butikken Venus & Mars XL – de har et stor og varieret udvalg af lækkert festtøj.