Klaus guldsmed din smykkebutik på nettet

Står du og mangler gaven til kvinden i dit liv? Hvad end du planlægger at forære hende en forlovelsesring eller en måske mindre forpligtende halskæde, så har en smykkebutik som Klaus Guldsmed et stort udvalg inden for samtlige kategorier – både til kvinder og mænd. Vælg frit mellem design smykker, vielsesringe, ure og meget mere. Prisspændet inden for de forskellige kategorier er bredt, og du kan uden problemer finder smykker til både konfirmationen, studenterfesten og den runde fødselsdag hos Klaus Guldsmed. Så lad dig ikke afskrække af et ord som design smykker. Omvendt kan du også finde de lidt dyrere mærker, hvis du gerne vil have en ekstra luksus.

Hvem står bag Klaus Guldsmed?

Klaus Guldsmed har eksisteret som fysisk butik i Thisted siden 1829, dog under andre navne. Familien Pedersen har været tilknyttet den traditionsbundne butik siden midten af 1950’erne og driver den i dag med stor ekspertise og imødekommenhed. Du kan altid få den personlige rådgivning, som hjælper dig med at træffe det helt rigtige valg, når du skal finde et smykke eller en anden gave til én, som du holder af. Sideløbende med den fysiske butik driver familien nu også en webshop, så besøg klausguldsmed.dk. Her kan du få et indblik i de mange smykkekategorier – og måske lade dig friste til at udvide samlingen. Det unikke ved Klaus Guldsmed er, at butikken også har sit eget guldsmedværksted. Du kan derfor både finde unika smykker fra eget brand og smykker fra kendte mærker som Mads Z, Scruples, Skagen, Festina og Christina Jewelry hos Klaus Guldsmed.

Find alt fra modetilbehør til dåbsgaver

Selvom Klaus Guldsmed primært forhandler smykker, kan du også finde en lang række andre gaveartikler i såvel webshoppen som butikken. Det kunne bl.a. være dåbsgaver som søde elefant-sparebøsser, ståltallerkener, bestik eller en fortinnet æske til den første hårlok. Eller måske står du og mangler den perfekte computertaske eller toilettaske til kvinden eller manden, der har alt – eller som bare ønsker sig en kvalitetstaske i lækre lædermaterialer. Gå på gavejagt efter alt fra smykker til tasker allerede i dag! Det er gaven, der altid overrasker positivt. Det er nemlig den type gave, der kan følge modtageren år efter år – og som altid passer. Det er samtidig en af de ting, der bidrager med en ekstra luksus i hverdagen.