Køb sandnes garn hos maskefabrikken

Hvis du også er blevet grebet af nørkle-feber, og du slapper af med strik, hækling eller andre garnprojekter, bør du kende til Sandnes garn. De luksuriøse garn er ét af de ældste mærker på markedet, og du får høj kvalitet uanset hvilken type, du vælger. Læs mere om Sandnes garn og de mange grunde til at købe nøgler til dit næste strikkeprojekt hos Maskefabrikken.

Smukt garn til alle dine projekter

Sandnes garn kan fås i mange forskellige typer, lige fra det helt fine til det uldne til det blødeste bløde. Udvalget er stort, og mærket selv stammer helt tilbage fra 1888. Der er altså historie og udvikling bag.

Siden fabrikken blev stiftet, er Sandnes Garn vokset til Nordeuropas største producent af garn til håndstrik. Firmaet er i besiddelse af ét af de mest moderne spinderier i verden, og det er den ældste fabrik i Norge, som stadig producerer den samme type vare som ved opstart.

Med Sandnes Garn er du i trygge hænder. Der ligger mange års ekspertise bag fremstillingen, og for at holde sig i live så længe, skal kundeservicen være i top. Virksomheden prøver at tænke miljøet ind i måden de driver virksomhed på, så der kan opnås en sund balance og vi alle kan nyde håndstrikkede sweatre og hæklede tæpper i mange år endnu!

Derfor skal du købe Sandnes garn hos Maskefabrikken

Hvis du vil have fat i Sandnes Garn for dig selv, skal du kigge hos Maskefabrikken. Her finder du et flot udvalg af farver og garntyper, så du nemt og hurtigt kan bestille hjem til dit projekt. Med et stort udvalg kan du købe indenfor danske grænser og støtte dansk erhvervsliv, mens moms og anden skat er medregnet. Det betyder, at hele processen bliver nemmere for dig, og ved at handle hos en mindre butik, er du sikret personlig betjening ved eventuelle spørgsmål eller udfordringer.

De skarpe priser i både den fysiske butik og på webshoppen er med til at give dig en god oplevelse, og mangler du andet, er det til at finde samme sted. Du kan få fyldt din forsyning op og finde de ekstrating, du mangler til dit projekt, uden at skulle handle flere forskellige steder.

Om du skal lave en trøje i de skønneste pasteller eller en hue i vilde pangfarver, finder du smukt garn fra Sandnes Garn hos Maskefabrikken. Køb fysisk eller på nettet og støt en uafhængig butik, der har interesser til fælles med dig.