Sejlerbukser et must til turen på vandet

Sejlerbukser skal kunne følge med alle kroppens bevægelser. Det er faktisk benene, der laver de største bevægelser på havet. Dette kræver et materiale, der kan strække sig med, men stadig holde vind og vand ude. Umiddelbart virker sejlerbukser enklere end jakker, men sejlerbukser kan slet ikke sammenlignes med almindelige bukser. Disse er nemlig højteknologisk funktionstøj ligesom alt sejlertøj. Sejlerbukser behøver ikke være så godt isoleret som sejlerjakker, men de skal være fuldt foret for at lede fugten væk fra huden, så du altid kan føle dig tør. Det er også vigtigt, at de er hurtigtørrende. Gode sejlerbukser kombinerer vind- og vandtæthed med god åndbarhed. Det er umiddelbart en kombination af modstridende egenskaber. Høj vand- og vindtæthed skal kombineres med høj strækbarhed og åndbarhed. Det er noget, som kun de bedste hightech materialer kan levere.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af sejlerbukser.

Sejlerbukser – århundredelang teknisk udvikling

Søfarende folk har altid brugt mange resurser på at udvikle maritimt udstyr, der kan give beskyttelse fra de rå forhold til søs. Mennesket er fra naturens side ikke udrustet til at overleve til søs, og derfor har vi brug for omfattende beskyttelse gennem teknologi.

Vi er kommet lang vej fra de første olieskind til Gore-tex, Sympatex og de mange andre fantastiske moderne tekstiler. Men uanset hvad, så har sejlertøj altid budt på det ypperste af tøj-teknologisk udvikling. Sådan var det i vikingetiden, og sådan er det stadig i dag. Der eksperimenteres i dag med eksotiske, futuristiske materialer som grafen og aerogel. Men lige nu kan du finde sejlerbukser i høj kvalitet, således du kan være godt pakket ind og klare dig på gyngende grund. Her er tale om bukser fra de bedste kvalitetsmærker som Musto, Pelle P, Sail Racing mfl. Fælles for alle disse bukser er, at de har perfekt pasform, og høj elasticitet er afgørende for gode sejlerbukser. Der findes både sejlerbukser til nybegyndere og ekspert sejlere, således er der noget for ethvert behov, så alle og enhver kan få lov til at mærke havet og føle sig tilpas.