Venus amp mars xl tilbyder boheme modetøj

Lige nu er der tilbud på Bohéme modetøj, og du finder en masse plus size tøj til en skarp pris. Du får modetøj fra Bohéme til halv pris hos Venus & Mars XL. Du finder alle kategorier af tøj i størrelse 42 til 56, og der er noget for enhver smag. Bohéme modetøj er i god kvalitet, og du kan vælge bukser, bluser og kjoler i flere farver samt mange snit. Ud over Bohéme modetøj finder du også plus size tøj i andre mærker. Personalet i butikken i Rødovre Centrum vil gerne hjælpe dig, og besøg også deres hjemmeside.

Få Bohéme modetøj på tilbud hos Venus & Mars XL

Kan du ikke passe tøj i de almindelige modebutikker? Så fortvivl ikke, for modetøj fra Bohéme finder du i denne butik i størrelse 42 til 56. Du kan se på pludderbukser i afdæmpede farver eller med knald på farverne, og til flere af bukserne er der en bluse, der passer til. Blandt Bohéme modetøj finder du et væld af skønne bluser. Og skal du i byen, får du lige nu kjoler og tunikaer til halv pris. Der er selvfølgelig også den lille sorte, som ikke er på tilbud, men som du er stadig får til en skarp pris. Se de gode tilbud på www.venusogmarsxl.dk.

Eller hvad med en fiks, figursyet nederdel i sort med et diskret bladmønster. Bohéme modetøj har tænkt på det hele, og til nederdelen kan du få en top, en vest og et smykke, der matcher. Samme model af nederdel finder du også i en lilla, gul og sort udgave. Du kommer til at se brandgodt ud i Bohéme modetøj, og du signalerer, at du går efter høj kvalitet.

Leder du efter plus size tøj i størrelse 42 til 56?

Du finder masser af smart modetøj i 30 anerkendte mærker. Bohéme er blot ét af dem. Desuden finder du plus size tøj i alle kategorier af tøj, herunder lingeri med god støtte i bh’erne og matchende trusser til. Bh’erne er i størrelse 85C til 120I, og trusserne er ligesom det meste af deres tøj i størrelse 42 til 56.

Plus size tøj kan du få i smart hverdagstøj, hvor du kombinerer jeans med strik og langskaftede støvler med ekstra vidde. Du kan også få stort fitness- og sportstøj. Og er du inviteret til rund fødselsdag eller bryllup, får du plus size tøj til sådanne lejligheder. Du kan skride hen over gulvet i lange selskabskjoler, eller du kan føre dig frem i en kort cocktailkjole. Vælg et snit, der passer godt til din figur, og så vil du se elegant ud.

Plus size tøj er også overtøj, og netop nu er der en Frandsen jakke og regnjakke samt Bohéme frakker på tilbud. Se det store udvalg af overtøj på deres hjemmeside.